среда, 29. април 2009.

Možda i ona pročita 14, Silikoni

"Hoću da ugradim silikone..."
"Vau, pa odavno nisi odvalila veću glupost. Baš sam se pitao da nisi bolesna..."
"Ne, stvarno! Planiram to već duže vreme."
"Zašto bi to uradila? Lično, mislim da je to jedna velika glupost, osim ako nije u pitaju neka korektivna operacija, tipa rak i slično..."
"Ozbiljna sam."
"I ja sam. Jedini koliko-toliko normalan razlog osim ovog što sam ga naveo, je da si rešila da budeš pevaljka, pa pošto je to trend i mora se..."
"Neću da budem pevaljka."
"Au, pa ti hoćeš da 'vataš frajere na sise, kako mi se čini? Jadni su ti frajeri koji se lepe na sise, a i ti kad ih tako privlačiš. Nije sve u sisama."
"Zezaš?"
"Ne, zašto bih. Samo iznosim svoje mišljenje. A i to da muškarci više vole sisate plavuše je čista fama. Sve je to stvar ukusa, relativna stvar. Veličina je u glavi. Evo, pa ja nisam neki ljubitelj velikih sisa, nikad se nisam palio na to! Da li ti zaista misliš da će neki frajer, kad odete u krevet i kad ti vidi grudi, ustati i otići, jer su male? Veruj da takva budala ne postoji! Uostalom, koliko košta ta operacija?"
"2000 evra."
"2000 evra!?!? Ti nisi normalna! Daćeš tolike pare? Evo, nudim ti nagodbu - potroši te pare tako što ćeš da me vodiš na more. Obećavam ti da ću se prema tebi tih desetak dana ponašati kao da imaš najveće grudi na svetu..."
"Neozbiljan si, ali ne znaš ti kako je meni kad na nekom porodičnom okupljanju sve moje tetke, strine, ujne, sestre dekoltirane, a ja kao neki izrod iz familije."
"Jo, budale. To samo znači da si posebna, da nisi kao i čitava familija. Kako da te neko primeti kad ste sve dekoltirane? Ovako, odmah upadaš u oči. Da li bi skočila u bunar ako bi skočile sve te tvoje tetke, strine, sestre...?"
"Ne bih, jer ne znam da plivam."
"E, jesi plavuša... U bunaru nema mesta za plivanje, možeš samo da roniš."
"Sad ne znam šta da radim..."
"Znam ja, potrošićeš te pare na mene. Plus, čitao sam intervju sa nekom porno divom koja je ugradila nekoliko litara tih balona, kako li se to već meri. Imala probleme na snimanju i u običnom životu. Kad legne na ledja ne može da diše, jer to pritiska pluća, a kad kleči grudi vuku na dole, pa teško održava ravnotežu. A i kad ide, boli je kičma."
"Neću ja tolike..."
"Verovatno će i da ti ugrade kineske, jer danas sve rade Kinezi. Zamisli, završi majstor posao, dodješ kući, a ono ispod leve ili desne si...silikonke, svejedno je, piše Made in China! Dodje ti dečko i kaže, "Srce, hajde se skini da te poljubim u Kinu". Ili mu kažeš "Sklanjaj ruku s moje Kine, konju!""

6 коментара:

Ajwaryou је рекао...

Ovo me podseca na dijalog izmedju tebe i Cipi...JESTE, JESTE, ovo je vas dijalog!

Анониман је рекао...

muhahahahah

OMG znas kad cu ti oprostim ovo
NIKAD a mozda ni tad :)
Tona pashtete te nece izvuci !

by: glavna akterka prica

Spyra је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Spyra је рекао...

Sale, sta da ti kazem, gresis! Nije to nas dijalog. Deo jeste, jedan mali deo, ali vecina je iz jednog drugog dijaloga i trijaloga :)

Анониман је рекао...

:) vidish da su skoro sve zene iste
sta reci ...

cipi

Анониман је рекао...

trijalog? hahahaha :)))))))
evo ga treci akter tog "trijaloga" i potvrdjujem da je razgovor autentichan :P :P :P