понедељак, 3. октобар 2011.

I beše Del Arno Band u Nišu

"Malerozni Del Arno bend u ovoj godini otkazao je devet koncerata zbog kiše! Sve bude u redu, a kad treba da počne nastup - provala oblaka! Opet, to nije ništa čudno, sami su krivi, poslednji (pu-pu daleko bilo poslednji, neće tako da ostane) album se zove "Vreme vode". Zato predlažem da sledeći nazovu "Vreme evra, može i dinara"! Vlada Matić se složio :) (treba li reći da se radi o gitaristi, jednom od glavnih likova benda svih ovih godina).
Ali, 30.09.2011. u Nišu im se posrećilo. Vreme fantastično, razlog za okupljanje odličan - 25 godina rada! Rege žurka može da počne!
I počela je... Ko do sada nije gledao u živo Del Arno bend ne vredi mu pričati i objašnjavati! To mu je jedan od većih promašaja u životu! Jedini problem je kako potrpati sve pesme u dva sata svirke... Nikako, ostane nešto za bis, a tek tamo krene parada hitova, što bi neki rekli! Skraćena varijanta pesama, bez pauze, pa udri! I opet nema mesta za sve, pa mora još jedan bis!
Lično, jedan od mojih favorita domaće scene je DAB. Njihovi koncerti imaju samo jednu manu - to su žurke koje ma koliko trajale, na kraju, imam utisak, da kratko traju!

Evo i delića atmosfere... Klik

Нема коментара: